TRAININGEN

De SKIN’S methode is anders dan welke ontharingsmethode dan ook. Voordat je ermee gaat werken, kom je naar een training. We hebben er veel plezier in je deze unieke werkwijze te leren. Je beslist pas na de training of je met SKIN’S wilt werken. En geloof ons, dat wil je!

De Basis training is kosteloos voor iedereen met een eigen salon die met SKIN’S wil kennismaken en/of beginnen. Mocht na enige oefening in je eigen praktijk blijken dat je nog een keer wilt komen, dan is dat geen enkel probleem.

De Master training is voor iedereen die al enige tijd met SKIN’S werkt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen terugkomt om de techniek te verfijnen en zaken te bespreken die voorgekomen zijn in de praktijk.

We geven ook Brazilian trainingen. Deze is kosteloos te volgen voor onze SKIN’S klanten. Gebruik je SKIN’S nog niet in je salon? Dan zijn de kosten voor deze training € 125,-. Beslis je na de training om met SKIN’S te gaan werken en neem je een startpakket af, dan worden deze kosten geheel of gedeeltelijk verrekend.

Je kunt je dan ook meteen inschrijven voor een training. Klik hier om alle data te zien en in te schrijven

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een training op locatie (minimaal 3 medewerkers).